Πάρις Κουρτζίδης: Σκάι/Πορτοσάλτε/ΝΔ - Μούγκα στη στρούγκα… για την αρπαγή μου από ένοπλους μπράβους του Μαρινάκη!

Είναι να απορεί κανείς με το απύθμενο θράσος και την ανεκδιήγητη υποκρισία όλων όσοι κατέχουν θεσμικούς ρόλους μέσα στην κοινωνία μας και δήθεν αξιώνουν το δημόσιο αγαθό της ασφάλειας, ισότιμα και ισομερώς για όλους τους πολίτες!
Ο εξέχων δημοσιογράφος του Σκάι, Άρης Πορτοσάλτε, προέβη σε καταγγελία μέσω twitter για απειλές κατά της οικογένειάς του και βανδαλισμό της πολυκατοικίας όπου διαμένει.


Αμέσως μετά την ανάρτηση στο Twitter από τον Άρη Πορτοσάλτε, έτρεξε η ΝΔ για να εκδώσει σχετική ανακοίνωση, με την οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η επίθεση που έγινε στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε είναι άλλη μια κραυγαλαία απόδειξη των κινδύνων που εγκυμονεί η ανοχή στη βία και η απαράδεκτη στοχοποίηση ακόμη και δημοσιογράφων από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα φιλικά του ΜΜΕ και τα πληρωμένα τρολ του».
Ακολούθησε ένα αυθόρμητο και αντικειμενικά εύστοχο και δίκαιο σχόλιο από τον επικεφαλής πολιτικού σχεδιασμού των ΑΝΕΛ, με το οποίο καυτηρίαζε τη στάση της ΝΔ, συγκριτικά με την αφωνία που επέδειξε πριν από 5 μήνες στην περίπτωση της δικής μου καταγγελίας για τους μπράβους του Μαρινάκη, καθώς τότε δεν τη βόλευε…

Από την πλευρά μου, θέλοντας να προλάβω τις όποιες γελοίες δικαιολογίες επιχειρήσουν να προβάλουν, υπογραμμίζω:
  • Γνωρίζω ότι μετά από τις καταγγελίες μου, άπαντες έχουν κάνει ρεπορτάζ, ακόμη και αυτοί που δεν είναι δημοσιογράφοι και έχουν άμεσο ή έμμεσο ενδιαφέρουν να μάθουν τι συνέβη στο Hilton, κι αν το περιστατικό είναι αληθινό.
  • Γνωρίζω ότι άπαντες ξέρουν πως υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία και αξιόπιστοι μάρτυρες: Βίντεο, φωτογραφίες, συνομιλίες, καταθέσεις μαρτύρων!
  • Γνωρίζω ότι ξέρουν ότι η υπόθεση έχει ήδη χαρακτηριστεί από την εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση ως κακούργημα και μένει μετά από νέες ανακρίσεις που διεξάγονται να απαγγείλει κατηγορίες για σωρεία κακουργηματικών και πλημμεληματικών πράξεων, κατά συνεργατών του Μαρινάκη και ενδεχομένως κατά και του ιδίου ως ηθικού αυτουργού και ενορχηστρωτή!
  • Γνωρίζω ότι, εδώ και λίγες εβδομάδες, άπαντες ξέρουν ότι αποκάλυψα πως ο ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών μπράβων του «κουμπάρου», είναι εξαιρετικά επικίνδυνο άτομο και ικανό για όλα… καθώς έχει αποπεμφθεί από το Λιμενικό Σώμα, λόγω φόνου που διέπραξε τον Αύγουστο του 2005 με το υπηρεσιακό του όπλο! Κι όμως τώρα χρησιμοποιείται ως μπράβος του εφοπλιστή Μαρινάκη!
ΥΓ: Αν ήθελα να πέσω στο επίπεδο των γαλάζιων γνωστών και άγνωστων τρολ του διαδικτύου, των δήθεν απλών πολιτών, μερικών δημοσιογραφίσκων και κάποιων πολιτικάντηδων, θα έλεγα ότι ο Άρης σε συνεννόηση με τον Κυριάκο, έβαλε έναν να γράψει το εν λόγω απειλητικό σύνθημα στην πολυκατοικία του, προκειμένου να κάνει όλον αυτό τον ντόρο σε βάρος της νέας γυναικείας ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου να αναχαιτίσει τις θετικές εντυπώσεις που εισέπραξε ο πρωθυπουργός για την εν λόγω επιλογή του!


(ΠΗΓΗ: https://www.piperata.gr/)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παναγιώτης Λάμψιας - Ο βιοπαλαιστής πλοιοκτήτης

Από τον Τσαουσέσκου στον Μωυσή! (του Τάσου Παππά)

Ηλεκτρονική Αθηνών: Η οικογένεια Λυμπερόπουλου και το μεγάλο κανόνι