Ο Σόρος εξαπέλυσε τα ορφανά του, κατά του Πάνου Καμμένου



Τα ύστερα του κόσμου, θα αναφωνήσουν, όσοι σήμερα είδαν στον ΣΚΑΪ, τον ακροδεξιό αντιπρόεδρο να συντάσσεται με τους εθνομηδενιστές κατά του Πάνου Καμμένου.
Βλέπετε από την Αρία φυλή της Ελληνικής Αγωγής στην παράδοση του όνοματος Μακεδονία, είναι ενας Τζώρτζ Σόρος δρόμος.
Λογικό. Ενας Πάνος Καμμενος, ειναι αρκετός για να ριξει τον χάρτινο πυργο που χτίζει ο «φιλάνθρωπος» οικονομικός δολοφόνος στα Βαλκάνια κι εν προκειμενω στην Ελλαδα με την Αγια Οικογενεια.





Μια το δημοψήφισμα στα Σκοπιά που δεν τους βγήκε, μια ο ΠΑΝΟΣ Καμμενος από τις ΗΠΑ, που εδωσε διέξοδο Plan B στο επικείμενο αδιέξοδο της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν θέλει και πολυ να λυσσάξουν
Ειναι γνωστό και ομολογημένο, οτι τον όρο Μακεδονία το εχουν παραδόσει, και ο Σαμαρας και η Μπακογιάννη και ο Μητσοτακης και ο Γεωργιαδης, αλλά θέλουν το πολιτικό κόστος να το αναλάβει η σημερινή κυβερνηση, ωστε να έρθουν αυτοί οι δηθεν πατριώτες στην εξουσία, αφού σε ολους τους άλλους τομείς, οικονομία, υγεια, παιδεία, εχουν αποτύχει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαου.
Η οικογενεια Μητσοτακη ειναι γνωστό οτι εχει πολυ στενούς δεσμούς με τον Σόρος. Πριν μερικές εβδομάδες αποκαλύφθηκε στο STAR CHANNEL οτι η ΜΚΟ που συκοφαντούσε την Ελλάδα, με προϊσταμένη την πρώτη εξαδέλφη του Μητσοτακη, ηταν κι αυτη ιδιοκτησίας του Σόρος.
Καπου εχου δίκιο. Ναι, ο Πανος Καμμενος ειναι επικίνδυνος για την…Χώρα μόρφωμα που ανήκει στον Τζωρτζ Σόρος στα βόρεια σύνορα μας. Και οτι ειναι επικίνδυνο για την χώρα του Σόρος, ειναι εθνικά ωφελιμο για την χώρα που λέγεται Ελλαδα.

(ΠΗΓΗ: https://olympia.gr/)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Παναγιώτης Λάμψιας - Ο βιοπαλαιστής πλοιοκτήτης

Από τον Τσαουσέσκου στον Μωυσή! (του Τάσου Παππά)

Ηλεκτρονική Αθηνών: Η οικογένεια Λυμπερόπουλου και το μεγάλο κανόνι